Language

patrick3_180x191.jpg

Hallo!

Ik ben Patrick, professioneel Nederlands/Noord-Amerikaans Engels schrijver, vertaler en voice over/stemacteur. Ik ben ‘native speaker’ van zowel Nederlands als Engels. Ik kan tekst en voice over in beide talen verzorgen voor je TV of radio commercial, bedijfsfilm of bedrijfsanimatie.

Luister naar mijn stem!

Listen to my voice!

Tekst en vertalingen

Een voice over tekst moet passen bij je project, de sfeer overbrengen, de aandacht vasthouden, overtuigen en ondersteunend zijn aan de boodschap die je probeert over te brengen. Ik help je om zo’n passende tekst te schrijven voor je project of om een tekst Nederlands <> Engels te vertalen.

Voice Over

Je kunt mijn stem gebruiken om bijvoorbeeld je radio of televisie commercial, informatieve video, bedrijfsfilm, TV promo, animatie of filmtrailer een passende professionele voice over mee te geven. Ik kan ook je voicemail inspreken of een telefoniesysteem voorzien van gesproken keuzeopties.

Eigen studio

Ik maak de opnames in mijn eigen studio, waar je via Skype of telefoon eventueel regie-aanwijzingen kunt geven. Ik mix de opnames naar wens voor je af en stuur je het resultaat toe in een bestandsformaat naar wens.

SELECTIE VAN PROJECTEN

Hieronder vind je een selectie van projecten waarvoor ik de voice over heb verzorgd. Voor sommige projecten heb ik naast het inspreken ook het schrijven van de tekst, de redactie van de tekst en een bedrijfsanimatie of explanimation verzorgd. Mijn volledige portfolio vind je hier.

WAAROM DE STEM VAN PATRICK?

Waarom zou je kiezen voor de stem van Patrick voor het inspreken van je voice over, informatieve of educatieve video of TV/radio commercial?

Meedenkend
Ik denk met je mee en zal proberen om samen met jou tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen voor je project. Een voice over moet passen bij je project, de sfeer overbrengen, de aandacht vasthouden en ondersteunend zijn aan de boodschap die je probeert over te brengen; ik denk actief met je mee over hoe we dat het beste kunnen realiseren.
Creatief
Alles in één
Snel resultaat
Servicegericht

Over Voiceover-Stemacteur

Patrick van Donselaar, professioneel Nederlands/Noord-Amerikaans Engels schrijver, vertaler en voice over/stemacteur. Als ‘native speaker’ van zowel Nederlands als Engels in staat om tekst en spraak in beide talen verzorgen.

Handig om te weten

Voiceover-Stemacteur
Patrick van Donselaar
Coniferenlaan 20
3904 KR Veenendaal
T: +31 (0)614 121 379
E: patrick@voiceover-stemacteur.nl 
KVK:  54749891
BTW ID: NL001916477B29
KNAB: NL79KNAB0255295499

De (niet zo) kleine letters

Lekker sociaal

Like mij op Facebook

Volg mij op Twitter

Bekijk mijn producties op YouTube

Bezoek mij op Google+

Luister naar me op Soundcloud