Language

HOE WERKT HET?

ideevoorvoiceover.jpg

Samen het idee bespreken

De eerste stap naar een voice over of animatie productie is dat je contact opneemt. Bel me, mail me of vul het formulier in op de site en we bespreken wat je nodig hebt en wat de ideeën zijn. Gaat het om een voice over of ook een explanimation? Hoe wil je dat de stem klinkt? Wie is je publiek? Wil je dat ik een tekst schrijf? Moet de tekst vertaald worden naar of vanuit het Engels? Heb je een tekst voor je voice over en wil je een gratis demo? Geen probleem! Neem vandaag nog contact op en laten we kijken hoe we samen iets moois kunnen maken!

preproductievoiceover.jpg

Pre-productie zoals dat heet

Na de ideeën besproken te hebben, ga ik wat aan pre-productie doen zoals dat heet. Ik schrijf of vertaal de tekst en stuur je het je binnen de afgesproken termijn op. Als ik een explanimation/bedrijfsanimatie mag verzorgen maak ik eerst een verhaallijn en storyboard voor je voordat ik produceer. We worden het nu eens over de inhoud. Voor een voice over kan dat allemaal heel vlot geregeld worden, zodat je binnen 24 uur een eindresultaat in je mailbox hebt!
productievoiceover.jpg

Productie

This is when the magic happens! In mijn eigen studio neem ik de besproken tekst op. Je kunt bij het inspreken van de voiceover eventueel inbellen via Skype of de ouderwetse telefoon om regieaanwijzingen te geven. Ik stuur je de opnames via mail, waarna je eventueel aanwijzingen kunt geven voor aanpassingen.
leveringvoiceover.jpg

Levering

Ik kan je de voiceover aanleveren in alle gangbare formaten voor verdere verwerking. In principe verstrek ik de 'ruwe opname' zoals dat heet, waarbij ik de voice over nog niet afwerk met filters, compressors of andere effecten. Ik bied uiteraard wel de optie om af te mixen. De opname wordt natuurlijk wel netjes op maat geknipt, zodat je geen last hebt van ademhaling, plopjes, klikjes of andere onzuiverheden. Explanimations worden altijd afgemixt aangeleverd, tenzij anders afgesproken. Explanimations kunnen ook worden opgeleverd in alle gangbare videoformaten.

VOORDELEN VAN EIGEN STUDIO

Ik beschik over een eigen studio voor het inspreken van voice overs en professionele apparatuur voor audio opnames en explanimation producties.

SNEL GELEVERD

Een eigen studio en moderne communicatiemiddelen betekent dat je meestal binnen een dag over je voice over kunt beschikken!

KOSTENBESPAREND

De studio is inbegrepen, dus geen reistijd of -kosten, studiohuur of andere extra kosten!

DEMO IS SNEL GEMAAKT

Ik kan je meestal binnen een paar uur al een demo van je tekst sturen zodat je snel hoort of mijn stem bij je tekst past!

SNEL AANGEPAST

Teksten kan ik snel aanpassen en (gedeeltelijk) opnieuw inspreken, én explanimations zijn snel aangepast en voorzien van de aangepaste tekst.

EXTRA DIENSTEN

Wat kan ik nog meer voor je doen?

AFMIXEN AUDIO OPNAMES

In principe lever ik voice over bestanden ongemixt af. Ik pas dus geen filters, compressoren of andere effecten toe. Uiteraard zorg ik wel dat het vrij is van onzuiverheden, maar als je het bestand niet door een andere (reclame)studio laat afmixen, kan ik dat zeker ook voor je doen. De voice track voor een explanimation wordt wel altijd afgemixt, tenzij anders overeengekomen.

EXPLANIMATION/BEDRIJFSANIMATIE

In een minuut of twee je product of dienst uitgelegd aan je doelgroep in begrijpelijk taal met een creatieve, duidelijke en effectieve explanimation/bedrijfsanimatie. Uiteraard voorzien van een fantastische passende voice over.

VERTALEN

Je tekst vertaald van het Nederlands naar het Engels door een gecertificeerde 'native speaker'? Ook daar kan ik je mee helpen!

Over Voiceover-Stemacteur

Patrick van Donselaar, professioneel Nederlands/Noord-Amerikaans Engels schrijver, vertaler en voice over/stemacteur. Als ‘native speaker’ van zowel Nederlands als Engels in staat om tekst en spraak in beide talen verzorgen.

Handig om te weten

Voiceover-Stemacteur
Patrick van Donselaar
Groenelaan 65
3904 KT Veenendaal
T:  +31 (0)318 306 072
M: +31 (0)614 121 379
E: patrick@voiceover-stemacteur.nl 
KVK:  54749891
KNAB: NL79KNAB0255295499

De (niet zo) kleine letters

Lekker sociaal

Like mij op Facebook

Volg mij op Twitter

Bekijk mijn producties op YouTube

Bezoek mij op Google+

Luister naar me op Soundcloud